ایلان ماسک در طول سالهای فعالیت خود در حوزه تکنولوژی، اختراع ها و نوآوری های زیادی داشته است.
ایلان ماسک را باید یکی از موفقترین و خلاقترین افراد روی کره زمین در سالهای اخیر دانست. دنیای تکنولوژی تا ابد به او مدیون خواهد بود.
اما آیا او واقعا یک مخترع است؟
او یک رهبر ذاتی است. وی بدلیل مدیریت پروژههای صنعتی و تکنولوژیک و البته به نتیجه رساندن آنها شناخته شده
ایلان ماسک در تبدیل شدن به ثروتمندترین فرد، مسیر بسیاری از کمپانیهای بزرگ دنیا در صنایع مختلف را تغییر داده و پیشرفتهایی را در هریک از آنها رقم زده است.
آخرین تصمیم او تعدیل نیروی گسترده توییتر و تغییرات بزرگی است. که وی در این شبکه اجتماعی رو ایجاد کرده تا ضمن رساندن آن به درآمدزایی، شکوه سابق این رسانه را نیز به آن برگرداند.
اختراع ها و نوآوری های ماسک
به جز توییتر، وی با تکیه بر توانایی مدیریت ذاتی، بلندپروازی خلاقانه و تیم مجرب و توانمندی که در اختیار دارد. توانسته موفقیتهای زیادی در عرصههای مختلف به دست آورد.
مهمترین اختراعات ایلان ماسک
در ادامه با نوین اکسپو همراه باشید تا چندین اختراع بزرگ ایلان ماسک با هم بررسی کنیم.
اینترنت استارلینک
تازهترین اختراع پر سر و صدای ایلان ماسک، استارلینک است. استارلینک سرویسی فوقالعاده مفید است که کاربران را از طریق ماهوارههای کوچک واقع در مدار پایینی زمین به اینترنت متصل میکند.
به این ترتیب نیاز به زیرساختهای معمول مانند کابل و سرور از میان برداشته می شود و افراد مختلف دنیا بهراحتی بهصورت بیسیم به اینترنت متصل می شوند.
این سرویس در حال حاضر از حدود ۵۵۰۰ ماهواره بهره برده و خدمات خود را فعلا در ۶۰ کشور ارائه میکند.
نورالینک
کمپانی نورالینک در سال ۲۰۱۶ تاسیس شد. این کمپانی در حوزه تکنولوژی عصبی فعال است. قصد دارد تراشههای ارتباطی مغز-کامپیوتر را در ابعاد تجاری روانه بازار کند.
هدف این تکنولوژی این است که سیگنالهای صادر شده توسط نورونهای مغزی، توسط کاوشگرهایی دریافت کرده و پس از تبدیل آنها به سیگنالهای قابل درک، آنها را تحت کنترل بگیرد.
این کاوشگرها توسط جراحی درون مغز افراد جاسازی میشوند!
استارشیپ
استارشیپ سفینهای بزرگ با پتانسیلهای بزرگتر است. که توسط SpaceX ساخته شده و اختراع خارقالعاده دیگری از ماسک به شمار میرود. این فضاپیمای غولپیکر از دو بخش مجزا تشکیل شده است.
نخستین بخش آن یک راکت فوق سنگین است. از ۳۳ موتور رپتور که توسط متان مایع و اکسیژن مایع خنک میشوند. تشکیل شده است. همچنین دومین قسمت آن نیز سفیه بزرگی است. که توانایی حمل ۱۵۰ مترمکعب بار و ۲۵۰ تن وسایل مختلف به فضا را دارد.
آنچه استارشیپ سفینهای منحصربفرد تبدیل میکند، قابلیت استفاده مجدد از آن است! بوستر این سفینه قادر است پس از انجام ماموریت و جدا شدن از سفینه بار دیگر به اتمسفر زمین برگردد و در نقطهای خاص فرود بیاید.
به این ترتیب میتوان از این بوستر بار دیگر برای ماموریتهای بعدی استفاده کرد.
خودروهای الکتریکی تسلا
ایلان ماسک از نخستین سرمایهگذاران کمپانی تسلا به شمار میرود.
میلیاردر آمریکایی در سال ۲۰۰۸ مدیرعامل تسلا ش. با اعمال تغییراتی فوقالعاده مفید مانع از ورشکستگی این کمپانی شد.
این کمپانی هماکنون به لطف کارخانجات گیگافکتوری خود که وظیفه ساخت باتریهای لیتیوم یون برای خودروهای الکتریکی را بر عهده دارد، همچنان سودآور باقی مانده است.
از هر منظر به Tesla نگاه کنیم، این کمپانی را باید آغازگر مسیر خودروهای الکتریکی دانست. که باعث شد سایر خودروسازان هم تصمیم به ساخت این دسته اتومبیلها بگیرند.
بر همین اساس، خودروهای الکتریکی تسلا احتمالا مهمترین و تاثیرگذارترین اختراع ماسک تا به امروز به شمار میروند.
کمپانی X.com
X.com نام یک بانک آنلاین پیشرو است. که در سال ۱۹۹۹ توسط ایلان ماسک و سه نفر دیگر تاسیس شد.
این بانک جذاب هزینههای اضافهبرداشت را از مشتریان دریافت نمیکرد. برای ترغیب آنها به ثبت نام، بخشی از هزینه سرمایهگذاری اولیه مشتریان را به آنها برمیگرداند.
از همه مهمتر، به کمک سرویس این بانک مشتریان قادرند تنها با داشتن آدرس ایمیل طرف مقابل خود برای او پول حواله کنند.
این سرویس جلوتر از زمان خود بود و دستاورد فوقالعادهای در صنعت بانکداری به شمار میرود.
البته این پایان ماجرای ماسک با X.com نبود؛ وی بلافاصله پس از تصاحب توییتر نام آن را به X.com تغییر داد.
منبع:گجت نیوز
در شبکه های اجتماعی نوین اکسپو همراه ما باشید.